6 veckor kvar

Hjälp var tar tiden vägen? Nu är det bara 6 veckor kvar till beräknad födsel. Själv tror jag han kommer titta ut runt den 10-11 september. Se om man får rätt, lyckades pricka rätt med Alice. Har ju börjat känna av en del förvärkar nu om kvällarna. Svårt att sova är det oxå. Kan bara ligga på vänster sida, sen blir man så spänd i höger istället. Ligger jag på höger blir det vilda protester i magen. Förra veckan började allvaret igen för Alice o Henke. Alice tyckte det var jättekul med dagis igen hade verkligen längtat dit. Hoppas bara hon ska hålla sig frisk nu när det snart är dax. Tror hon börjar förstå hon ska få ett syskon. Brukar peka på min mage o smeker på den ibland. Lät henne känna en dag när han sparka men det tyckte hon var otäckt. Kan jag oxå tycka ibland speciellt när man ser en fot eller ben sticka ut. Längtar tills det är över även om det får dröja minst 2 veckor till för efter det får jag föda här i Karlskoga vill inte ligga i Örebro då jag har sån sjukhusrädsla. Ska väl försöka sova även om jag inte kan blir alltid så orolig o spänd till natten. Sen lever det extra i magen ibland så man inte kan sova för det! Godnatt

Återgång till vardagen

Ja var tog sommaren vägen? Tyckte nyss den börja. Nu är det åter dags för vardag igen. Ska bli skönt det med att återgå i rutiner. Alice ska till dagis o Henke jobba. Själv ska jag vara hemma till bebis kommer. Den sista veckan har vi inte gjort så mycket. I måndags var jag, Alice o mamma till Örebro o Stora Holmen- Barnens Ö. Vi började med att åka lilleputt tåget o det tyckte Alice var jättekul. Sedan åt hon o jag pannkakor vi köpte där. Sluta visiten med att hon fick åka karusell. Fast då var hon rätt arg för de kom inte o körde den på utsatt tid. Hon var dessutom ganska trött då. Hade tänkt besöka stadsparken oxå men det orkade hon inte med då det var riktigt varmt ute. Istället åkte vi till Marieberg men hon somna på vägen dit. Var bara in till babyproffsen o köpte lakan till Spjälsängen som Henke köpte samma dag i Hallsberg. For istället hem o åt på Mcdonalds. Resten av veckan har varit lugn. Inte orkat så mycket. Var på MVC besök i fredags o bebis växer som den ska. Lördag besökte vi barnkalas på storängen konsum. Fick glass o popcorn. Alice hoppa hoppborg. Tyckte det ta jättekul. Lyxa sedan dagen med en fika på bagarns brödbod o mat på Mcdonalds. Byggde lite pussel på biblioteket oxå. Idag söndag har varit regndag så varit inne o tagit det lugnt mestadels framför tvn. Själv känner jag av min ångest inför de kommande veckorna då jag ska vara ensam hemma om dagarna. Orolig mage o flera ångest anfall står på dagens lista. Som det inte vore nog kan jag inte heller sova fast jag är jättetrött har stora svara ringar under ögonen men det spelar ingen roll kan ändå inte sova. Mår lite illa, konstig i magen o känner av min magkatar. Hoppas kunna sova snart, ligger o kollar på tillbaka till framtiden 3.

Bara en vecka kvar :(

Ja den här sommaren har gått alldeles för fort vill jag mena. Nu är det bara 1 vecka kvar till dottern börjar dagis igen. Ska bli skönt komma in i normala gängor, men kommer att sakna Alice här hemma ändå.
Ska ju själv gå hemma resten av tiden vad det ser ut som. Är nu sjukskriven till den 14 augusti sedan ska jag ansöka om havandeskapspenning, om jag nu blir beviljad det. Annars får vårdcentralen fortsätta att sjukskriva mig. Finns inte en chans jag ska orka med att jobba de sista 5-6 veckorna då jag inte orkar så mycket nu. Fast på något konstigt sett har jag en massa adrenalin i kroppen som bara är där. Sover ju skit om nätterna. Inatt somna jag väl runt halv fem och vakna före åtta. Jobbigt är det ändå. Brukar slumra en stund på dagen. Brukar sedan vara trött vid 6-7 men då kan man inte lägga sig. Alice somnar ju inte heller förrän framåt 21 på kvällarna och ibland senare.
Imorgon ska vi iväg och köpa spjälsäng, sedan är det inte så mycket kvar....

RSS 2.0