Värdelös

på att uppdatera har jag varit pga jag varken haft ork eller lust. Sitter nästan aldrig vid datorn om dagarna. Tiden jag har hemma numera går åt till att försöka orka ta hand om Alice när hon kommer hem från dagis. Är fortfarande så himla trött. Jag tror jag fått min diagnos, men tänkte vänta ett par veckor för jag ska på vidare/ny bedömning den 28 mars och då vet jag mer exakt.

Fortsatt sjukskriven

Idag fick jag åter ringa vårdcentralen för jag blir aldrig bra. Fick komma dit på eftermiddagen och därför fick Alice vara lite längre på dagis än normalt. Har annars tid 9.30-16.30 men hämtar henne nu 15.30 då jag är sjukskriven, vilket jag kommer fortsätta att vara fram till den 27 mars.
De hittar egentligen inget direkt som kan vara fel på mig. Hormonproverna som togs senast visade bara på lite förhöjning på en av ämnesomsättningshormonerna. Nu ska dessa uppföljas med nya prover om 4 veckor.
Tog lite nya prover idag igen som nu visade på förhöjt blodsocker, men det kunde bero på att jag hade ätit innan jag var till doktorn. Ska tillbaka imorgon bitti och lämna nytt prov igen, så kallat fastesocker. Det innebär att jag inte får äta efter klockan 22 ikväll, vilket inte ska vara några problem alls. Har ju ändå ingen aptit.
Min lilla gullunge älskar verkligen att vara på dagis nu när hon äntligen hållt sig frisk i alla fall 2 veckor. När jag hämtar henne om eftermiddagarna slänger hon sig alltid på golvet och skriker AJ, AJ. Vet inte varför men det är hennes nya ord. Blir mer och mer prat hela tiden tiden även om det inte är så mycket förståliga ord. Hon är en riktig samlare för att hon vill hela tiden veta vad saker heter genom att hon pekar på dem och så ska man bekräfta vad det är. Då blir hon så nöjd när man säger vad det är. Frågar henne ofta var saker är och hon är så duktig på vad saker är utan att själv kunna säga dem. Min älskade lilla tjej.

RSS 2.0