Busig tjej

Idag har jag haft en riktigt busig tjej här hemma. Hon har lekt med sin kisse, sedan hittade hon ett par vantar som hon ville kisse skulle ha. När jag då tagit på dem tog hon av dem och satte på sig själv.
Efter en stund kom hon på att hon skulle in i vår klädkammare, dörren är bara att trycka på så går den upp helt värdelöst t.o.m. Frasse brukar få upp den själv. Alice gick i alla fall in i klädkammaren och vinkade då åt mig och stängde dörren där stod hon i mörkret trodde hon skulle bli livrädd.  Icke sa Nicke.
När jag kollade på tv kom hon helt plötsligt från sitt rum med en blöja i handen, då visade det sig att hon bajsat. Är i en period nu då hon absolut inte vill sitta på pottan och då kan man inte tvinga henne till det. Duktig är hon ändå.
Imorse tog hon dessutom av sig pyjamaströjan själv.
Om en stund ska vi ut och göra lite ärenden, ska även ta reda på tvätten.

Juldag och mellandagsrea

Igår på juldagen fick Alice ytterliggare några julklappar hos mormor som vi inte tagit med oss till farmor. Tyckte hon skulle få så mycket ändå. Som det inte var nog orkade hon inte öppna alla klappar så vi får spara dem till hennes 2 års dag som är den 3 januari. Kommer bli att vi får ha kalas helgen efter.
I år kommer vi att bjuda in grannbarnen eftersom att Alice varit bjuden på deras kalas. Så det blir lite kalasande för Alice i januari oxå.
På juldagens kväll käkade vi även då mat hos svärmor, men nu kommer det nog gå ett tag innan vi åker dit. Hon uppskattar inte sitt barnbarn på det sätt man vill. Jag vill att Alice ska ha lika bra kontakt med sin farmor som mormor. Som barn var det bästa jag visste att hälsa på min farmor, men å andra sidan hade jag inte lika bra kontakt med min mormor. Lite anledning kan det väl vara att hon bodde i Mariefred. Men vi var lite som katt och råtta hon och jag.
Idag var det då dags för mellandagsrea och jag träffade min kompis Lisa som var hemma på besök från Stockholm. Blir inte att vi pratas vid och träffas så ofta numera sedan man fick barn. Dessutom sedan hennes mamma gick bort för ett par år sedan är hon mestadels hemma till jul bara.
Det blev inga fynd för min del, men hittade kläder till Alice som vanligt. Blev en bamse tunika och ett par tights som hon ska få i födelsedagspresent. Sedan ska jag köpa lite mer kläder när jag får pengar om kläderna finns kvar.
Gjorde annars ett riktigt fynd för ett par dagar sedan via www.lindex.com köpte dessa:
för endast 99 kr + 19 kr i frakt. De kostar i butik här 179 kr och jag har spanat in dem ett tag. Hade då turen att de fanns i Alice storlek på byxor som nu är 92.
Nu ikväll har jag dessutom hunnit måla/borsta lite på min ängel som kommer att bli vit. Ångrade lite valet av färg när jag fick se samma ängel uppmålad i rosa så det kommer att bli att måla ännu en likadan fast då i rosa.
Imorgon kanske det blir en sväng till en keramikaffär i Kristinehamn om nu vädret tillåter. Måste även försöka röja lite här hemma då det ser ut som hej kom och hjälp mig, för tyvärr är det ju inte någon som kommer ringa på dörren och fråga om de får städa åt en.
Alice var besvärlig att få att sova idag. Var en sväng med mamma och Christian till prix för att köpa julmust och när jag kom hem satt hon i sängen och lekte. De är första gången detta händer. Sen klev hon ur sängen och kom in till oss, lade henne upp igen och sen lekte hon med sin kundvagn. Lade henne igen då låg hon kvar men gnällde säkert en timme. Höll på bli galen för ovanpå detta har jag sådan spänningshuvudvärk. Har inte tagit min ångest medicin för jag har trott jag ska klara mig utan den. Ångesten har jag inte känt av så mycket, men däremot spänningarna.
Oroar mig hela tiden för mamma och nu har tankarna börjat komma att Ior verkligen är borta, har inte riktigt kunnat ta in det tidigare.
Alice har oxå blivit så duktig igår tog hon på sig både byxor, strumpor och skor själv. Helt otroligt tycker jag för att inte ens vara 2 år ännu.
Dessutom sade hon tack för varje julklapp hon fick på julafton, det är våran underbara TJEJ!
Godnatt nu ska jag försöka lägga mig sova är en dag imorgon oxå.

Lyckad julafton

JA då tänkte jag passa på att skriva om vår julafton och den var lyckad efter omständigheterna.
Vi började dagen med att ge Alice en julklapp vilket hon först var väldigt fundersam till, var ett tag sedan hon fick presenter sist.
En nöjd Alice leker med delar till sin kassaapparat
Efter morgonens bestyr åkte vi hem till min morbror och moster samt min kusin som oxå var där. Vi åt där dopp i gryta och gröt som vi alltid gör på jul hos dem. Alice fick även där en liten julklapp i form av en docka som blev väldigt uppskattad.
Vi kollade in Kalle Anka och fikade samtidigt då vi skulle fara vidare till svärmor på landet. Svärmor var lite irriterad för att vi inte kom ut till dem före Kalle, men vi har alltid kollat på Kalle hos min kusin.
När vi kom ut till stugan var det dags för julklappsutdelning nästan på en gång. Alice fick så mycket klappar att hon inte riktigt visste var hon skulle ta vägen först. Sedan ville hon hjälpa de andra att öppna deras klappar oxå.
Det fanns en del favoriter bland julklapparna men även en del besvikelser tycker jag. Hade satsat på att köpa en magnetisk rittavla till Alice. Då de var slut i fischer price köpte vi en från TOMY istället men det var rena skiten. Så det blir till att köpa en ny vad det lider.
Här har Alice fått en väska med hårgrejor som hon ska gå iväg med
Efter julklappsutdelning var det sedan dags för mat någon timme senare. Som vanligt när man är hos svärmor så blir det sen mat, jag tror det blev först runt åtta vi fick mat i magen. Alldeles för sent när man har småbarn som ska ligga i säng vid den tiden.

GOD FORTSÄTTNING

Ville bara önska er en god fortsättning... tänkte skriva om julen imorgon. Annars är det rätt ok. Börjar acceptera så smått att Ior inte kommer tillbaka.
Hittade annars denna bild på Karlskoga djurklinik som är så himla lik min Ior att jag tror det är han.

För ett par år sedan tog jag kort via en fotograf som frågade om hon fick lägga ut bilderna på min kanin på sin hemsida, sedan dyker denna bild upp på Karlskoga Djurkliniks hemsida. Helt otroligt. Han hade nämligen ett sådant koppel som är på bilden.

GOD JUL

Vill jag önska med dessa bilder:
Alice har blivit en stor go tjej nu. Detta kort togs efter han själv gett mig kameran för att fotografera henne
Vår julgran med en del av vår julklappsskörd som blev större än väntat
En nöjd katt som inte förstår varför det står en gran i vardagsrummet man inte får klättra i :)
En nybadad Alice som inte alls ville sova först, men mamma hota att tomten ej kommer om hon inte sover

Stolt mor ;)

JA man blir riktigt stolt när ens barn gör framsteg.
Igår berättade Henke att Alice tagit på sig sina skor alldeles själv flera gånger och samtidigt även lyckats ta dem av sig själv. Ovanpå det försökte hon hos mormor att ta på sig på strumpor och ytterbyxor själv, fast det lyckades inte denna gång.
Idag provade jag att låta henne gå utan blöja för att se om hon skulle säga till. Har provat ett par ggr med både goda och dåliga resultat. Hade tänkt mig köpa sådana där potty training blöjor, men de är svåra få tag i och sedan kostar de skjortan. Hon får istället lära sig säga till.
Först bajsade hon och det hann jag inte riktigt uppfatta. Hon brukar skrika eller dra med en till toaletten. När hon gjorde det idag trodde jag att hon skrek av anledningen att jag inte gav henne full uppmärksamhet. Så var inte fallet. Gick sedan ner till mamma utan blöja och kom precis ner till henne när hon pekade att hon var kissnödig och det kom i byxan. Blev bara så glad och stolt över att hon ändå försökte tala om även om hon inte hann till pottan.
Köpte de sista klapparna idag, ska bara iväg och handla en chokladask till mamma. Brukar normalt köpa blomma, men när det är så kallt i år får vi hoppa det. Ska vara borta hela julafton. Först ska jag hem till min morbror och hans fru samt min kusin. Det är en tradition vi har varje år, hoppas att vi kommer håla i den så länge man orkar.

Varför?

var du tvungen att ta min skatt?

Gör så ont *Snyft*

Hela dagen idag har gått jättebra, var till och med nere hos mamma en sväng utan att tänka så mycket på att Ior inte var där. Nu när kvällen kom är det inte detsamma. Jag saknar honom så otroligt mycket. Varför skulle de ta min lilla skatt just nu? Han kommer alltid att finnas i våra hjärtan men det är ändå inte detsamma som att ha honom hos oss.
Började dagen med att åka till biblioteket för att hämta lite böcker och en film jag reserverat. Besökte då även praktiken för att lämna tillbaka mina nycklar. Tanken var att jag skulle slutföra det sista idag, men mamma fick ny tid till reumatologen idag istället för imorgon. Så vi åkte därför in till Örebro idag.
Var skönt att komma hemifrån lite och dagen gick jättebra. Dessutom var Alice mycket gladare idag. Har inte sett henne sådan på flera veckor. På sjukhuset sprang hon fram och tillbaka i korridoren och bara skrattade.  Tyckte det var jättekul. Fast det som känts skönt är att hon inte varit så bråkig idag, är som hon känt på sig att vi inte mått bra.
Efter sjukhuset åkte vi till Mcdonalds och Alice var överlycklig. Åt mer än vad hon gjort på en månads tid. Skönt att se henne tillbaka i gamla gänger. Då inte jag och brorsan ville äta på Mcdonalds åkte vi till Sibylla, släppte då av mamma och Alice på Ö&B. Där skulle hon ha en glass trots att det var 15 minus ute. Har varit så extremt kallt idag.
Alice somnade en sväng på väg ut till Marieberg och Ikea. Tänkte att hon kunde sova lite i vagnen men så fort vi kom in på Ikea vaknade hon och skulle leka på Ikea. Lilla bustjejen. Inhandlade lite ramar till kort som bland annat ska ges bort. Dessutom inhandlades äntligen ramar till korten på Ior jag tog hos fotograf för ett par år sedan. Är så glad jag lät göra det. Tänkte på det flera gånger med Mysan men det blev aldrig av, men nu gjorde jag det.
Efter Ikea tänkte vi åka vidare till Marieberg men Alice fick syn på giraffen på Toys U Rus så det var bara åka dit, vilket var tur för hon blev nödig. Nästan varenda gång vi varit där så har hon bajsat på deras toalett. Har börjat köra stenhårt med att få henne att bajsa på toaletten eller potta. Bara det blir varmare ska även här börja pottränas ordentligt.
Det blev Marieberg till slut och sen hem då Alice somnade en sväng till. Svängde även förbi Coop och Maxi för att köpa lite dricka, juice, bröd och tonfisk till Frasse (katten).
När vi kom hem var det sängen direkt för Alice. Inte ville hon sova inte, har gnällt och skrattat om vartannat. Just innan Henke skulle lägga sig skrek hon till och han var inne och tittade till henne. Då hade hon lyckats ta av sig pyjamaströjan. Helt otroligt, hur hon nu gjort det för det klarar hon inte annars.
Språket är oxå på G nu. Har börjat att säga NEJ nu om det är något hon inte vill. Använder även mer mamma och pappa, kallar sin kisse för Tisse och säger tack när hon får saker.
Tänkte försöka ta en smörgås och hoppas få sova även om det just nu inte känns som jag kommer få göra det. Kanske ska sätta i Toy Story 3 i XBOX360 och lägga mig på soffan.
Usch jag SAKNAR min IOR så fruktansvärt mycket. Vet att det kommer vara så här en lång tid framöver. Nu kommer det nog inte bli fler kaniner för min del. Sade samma sak med Mysan men nu är det nog över. Har förhoppningsvis Frasse i många år till.
Godnatt alla där ute och en GOD JUL om jag inte skriver mer innan julafton är lite att göra nu de närmaste dagarna. Ska tvätta, sätta upp gardiner och fixa det sista.

R.I.P Ior

Idag fick min älskade kanin Ior somna in, jag förstår det inte ännu. Det har varit ett tag att han trappat av på takten de senaste månaderna. Då han varit till åren, 7½ år, har man trott det beror på det.
När det sedan började bli att han inte ville kissa och bajsa lite trots att han åt en hel del och drack massor som kom knappt någon avföring ringde jag imorse Karlskoga Djurklinik. Fick en tid klockan 12 då jag och mamma åkte dit med honom. 
Sköterskan kom då och tog uppgifter och såg hans rinnande nos och ögon. Hon rekommenderade även en röntgen som vi fick fundera lite på. När veterinären kom sade hon på en gång att allt inte var bra för Ior var så spänd i magen och det hör inte till vanligheterna hos honom. de tog då en röntgenbild på honom. De kom sedan tillbaka för att kolla om han blivit kastrerad och om vi verkligen var säkra på att han var en HAN! Det mest otäcka var att det upptäcktes att Ior inte var en han utan en HON! Jag har alltså gått i 7 år och trott att hon är en han. För mig kommer Ior alltid vara en han.
På röntgen upptäcktes nämligen att Ior hade äggstockar och livmoder och att det där i fanns cystor. Ior var även full av bajs i tarmen och på väg från magen.... usch det var inte kul. De hade bara en sak att rekommendera att låta Ior få somna in. Det var inget lätt beslut men vi vägra låta Ior lida som vår förra kanin Mysan. Hon fick oxå cancer, även om Ior inte fått cancer ännu så är det vad som kommer att bli.
Så fort vi fick diagnosen trappade han av totalt. Vi tog hem honom för att ta ett riktigt farväl av honom och få vara med honom själva en stund. Han var så stark ända in i det sista. Mamma var med när han avlivades och han fick 2 kattsprutor innan han somnade in. Vår skatt Ior du kommer alltid finnas i våra hjärtan. Just nu är det riktigt tomt, men det kommer en dag då vi kommer tänka på de bra stunderna. Fick ändå 5 bonusår med Ior efter att han/hon bröt tassen 2005.
Känns som att allt djävulskap ska komma samtidigt, men det är väl så. Nu får det inte bli mer.

Provtur med snowracern

Igår var jag, mamma och brorsan en sväng in till Örebro. Då Henke var hemma för egen sjukdom passade jag på att försöka besöka Örebro för att göra de sista julklappsinköpen men så blev det inte.  Det enda som blev inköpt till Alice var en snowracer. Hade nämligen fått pengar av min gammelfaster så de gick till att köpa Alice en snowracer. Hade turen att de hade nersatt pris med coop kortet så den kostade bara 599 istället för 799.
Idag var det då dags att ta en provtur med den, trodde nog Alice skulle vara lite rädd för att åka i backen vi har utanför oss. Den är inte så hög, men hon har aldrig åkt i backe tidigare. Icke sa Nicke att hon var rädd. Var väl mamma som var mer rädd än Alice. Gick undan som bara den, Alice hon bara skrattade. Lovar att lägga upp en bild på Alice och pappa när de åkte.
Annars oroar jag mig hela tiden för mamma, är så rädd att det ska hända henne något mer. Försöker att få henne vila så mycket som möjligt, och göra minsta möjliga. Det är inte det allra lättaste vill jag mena. Idag lagade jag bland annat mat och hjälpte henne upp med tvätten från tvättstugan. Imorgon blir det att hjälpa henne då hon får främmande av sin bror med fru och dotter imorgon samt min svärmor och hennes bröder kommer på besök för att fira mamma som fyllde i tisdags.
Julen i år blir en lugn tillställning. Har sagt ifrån att jag vill ha något i julklapp. Tycker att speciellt mamma behöver spara de ynka pengar hon får. Alice är ändå viktigast tycker jag.
Som det inte vore nog är det snart dags att börja planera för Alice födelsedag. Tänkte man skulle ha kalas helgen efter hon fyller då det är nyårshelg och hennes födelsedag ligger på en vardag.
Är väl dags att börja fundera på refrängen blir lite att göra i helgen. Måste pynta klart granen, skriva klart mina brev som blivit liggande alldeles för länge med tanke på allt som varit runt omkring, städa behövs oxå göras.

Vårdcentralen och AF

Blev en dag med mycket att göra. Startade med att skjutsa mamma för att hämta läkarintyg på medicinmottagningen. Sen ner med mamma till hennes jobb innan det var dags för mig att träna. Hade tid hos sjukgymnasten idag. Fick då tala om att jag trots träning inte fått någon bättre effekt utan min sjukgymnast tyckte jag skulle kräva en MR-röntgen vilket jag inte alls är så sugen på men är inte ens säkert att man får det.  Det är att min sjukgymnast misstänker någon bristning eller liknande. Vore det muskler borde det blivit bättre och inte sämre.
Klockan 13 skulle jag vara hos AF men då jag fick tid till vårdcentralen 13.20 var det bara att boka om tiden på AF, vilket inte var några problem. Fick mitt intyg på vårdcentralen utan några problem. Alice visade inte på några allvarligare tecken de trodde mer på en vanlig virus infektion som tydligen är vanligt nu. Dras själv med förkylning och halsont.
Var sedan till AF för att skriva på papper så nu är det klart att jag börjar på utvecklingsanställning den 1 januari. Ska bli så skönt att äntligen få en riktig lön....
Ska gå ner till mamma om en stund, ska äta där så vi ska hjälpa henne laga mat. Alice ska bara kolla in Oso på playhouse disney först.

Utvecklingsanställning?

Hej min arbetskonsulent ringde mig idag med både ett negativt och ett positivt besked. Har hela tiden sett fram emot att jag ska få vara kvar på Keramikfabriken men nu blir det tyvärr inte så. Arbetsförmedlingen är inte villiga att betala 5000 kr i månaden för att låta mig vara där. Istället kanske det kan leda till att jag ska vara på Jysk och få en utvecklingsanställning på ett år. Det positiva med det är att det ger lön och att jag efter ett år är berättigad till nya A-kassa dagar.
Varit ute till Jysk, Mobilect och Coop Forum då jag idag är hemma med Alice. Hon mår fortfarande inte bra. Igår var hon jättedålig i magen så det bara rann om henne. Hon är gnällig oxå och vill inte äta. Ringde därför barnmottagningen idag men de gör inget utan hänvisade mig till vårdcentralen då deras prio är 0-åringar då det finns så lite barnläkare. Vårdcentralen hade ingen tid att ge idag, men är hon inte bra ikväll får jag gå upp och ringa kl 7 imorgon för måste ha intyg för att vara hemma längre.
Senare idag ska jag fara ner till Telia, måste försöka inhandla mig en ny telefon. Var till Mobilect och de hade ett bra pris 0 kr för telefon på 24 månader men då tillkommer 250 kr i inträdesavgift. Telia tror jag har gratis inträde och sedan får man Spootify Premium i 12 mån gratis och det är inte helt fel.
Borde försöka lägga Alice en stund så man kan få lite gjort här hemma, men verkar inte som hon vill sova.

Ångesten slutar inte

Ska hoppas att jag kan få iväg detta inlägg jag började på igår och få klart idag...
Håller på att gå upp i atomer snart, vet inte vad jag ska göra åt denna ångest. Jag är så speedad hela tiden att jag inte ens kan koppla av och sova. Tänker på det värsta kan hända hela tiden. De brukar ju säga att en olycka bringar ofta fler. Det hoppas jag verkligen inte.
Mamma fick komma hem idag som tur var. Har försökt att hjälpa henne så mycket jag bara kan och sett till att Alice inte försökt klänga för mycket på henne. Hon ska ta det lugnt och inte bära tungt en tid framöver nu.
Imorse somnade jag först 5.40. Henke skulle upp och iväg för att jobba imorse eller inatt kan man nästan säga, han åkte 3.15. Då jag var så orolig tog jag med mig Alice hem till Christian för att försöka att sova där men det blev inte bättre. Alice ville inte heller sova utan skulle ligga och kollar på Bilar på dvd. När vi äntligen somnade blev jag väckt igen klockan åtta. Drog oss sedan till 10 då Alice fick lite frukost.
Vi hade bestämt att åka runt på lite loppisar för att få dagen att gå jag, Christian och Alice. Märktes väl på Christian att han tyckte det var jobbigt på dagen. Annars brukar han inte visa så mycket.
Åkte i alla fall till Pingstkyrkan Second Hand sedan vidare till Rävåsens loppis, vi gjorde inget fynd. När vi var på väg därifrån ringde mamma och sade hon var på väg hem. Då vi hade bestämt att åka vidare till Folkets Hus för det skulle vara loppis där, men var inte så. Tog då en sväng till Bråtens Loppis istället. Åkte genom stan och förbi på Bergsmansgatan när Alice inser att vi åker förbi Bagarns Brödbod och blir alldeles galen. Så det var bara att åka dit för att fika sen.
Här ses en koncentrerad Alice äta glassbulle
Vi hämtade upp mamma för att handla lite, sedan umgicks vi med henne under resten av dagen. Det blev tacos till middag hos henne. Nu kommer hon inte att få göra mycket för det kommer en annan se till. Har en riktigt envis mamma.

Varför?

Igår innan jag skulle åka till praktiken ringde det på hemtelefon på förmiddagen. Inte så vanligt här hemma och när Henke började prata förstod jag att något hade hänt. Min älskade mamma hade fått bröstsmärtor och fått åka ambulans akut till Örebro. Det som jag varit mest rädd för att det ska hända var på väg att hända. Jag hade ingen aning om vad som hände på hela dagen förrän vid tre då mamma ringt mig. Min förbaskade mobiltelefon hade stängt av sig för vilken gång i ordningen vet jag inte. Visade sig att hon skulle få ligga kvar. Det var ingen större fara med henne för någon infarkt hade det som tur var inte visat sig vara. De misstänkte det först, var därför hon fick åka till USÖ. Tack i alla fall att det finns sjukvård i det här landet. Hon blev jätteväl omhändertagen av ambulanspersonalen. Inte ville hon skrämma upp mig heller för hon vet hur jag reagerar. Har ju min J-VLA ÅNGEST att dras med ovanpå detta.
Idag har hon fått komma till Karlskoga så vi var uppe och hälsade på en sväng på eftermiddagen. Pratade med henne imorse så jag visste hon skulle komma hit men inte när. Hade fått ett nr vi kunde nå henne i Örebro men när Henke ringde det före tre var det inte i bruk längre. Usch vad jag blev orolig då igen.
Som det inte vore nog var jag ensam kvar på jobbet den sista timmen. Men för att ta mig i kragen ringde jag växeln på Karlskoga Lasarett där jag blev kopplad till informationen där de kunde tala om för mig att hon kommit hit.
Jag är så himla rädd och orolig. Min mage är i kaos hela tiden. Äta kan jag knappt. Igår kväll spydde jag för jag mådde så dåligt. Idag har magen istället lekt rabalder med mig så jag fått springa på toa 3 ggr, jag som normalt kanske går på toa 3 ggr på en två veckors period.
Som detta inte vore nog måste Henke jobba inatt, vet inte hur jag ska palla det för att han ska åka ända till Norge och Oslo flygplats. Han talar om för mig att det är ingen fara att allt går bra. Lätt för honom att säga som inte har en mamma som är dålig att oroa sig för, ta hand om en dotter och sedan ha sin egen ångest att handskas med.
Natten till idag somnade jag 3.30 vaknade runt 8. Borde därför vara jättetrött men det är jag konstigt inte nog. Är så speedad hela tiden.
Dessutom märker Alice av att jag inte mår bra och då blir hon extra jobbig. Det var även jobbigt för Alice att besöka mormor på sjukhuset hon fick panik. Stackare hon var helt förstörd hela kvällen....

AF och fas 3

Sitter här och är riktigt förbannad. Var till arbetsförmedlingen idag. Visste redan att jag med största sannolikhet inte skulle få vara kvar på min praktikplats. Hoppas gör man alltid.
Kom i alla fall dit då börjar min handläggare att prata om att jag är på väg in i fas 3. Blir då hänvisad till något ställe som heter Zoom. Där tycker de att jag ska få en bra sysselsättning. Bra sysselsättning? Det kan man gott diskutera. Kollade in deras hemsida vad de gör. Jo de utreder vilken arbetsförmåga en person har för att komma ut på den vanliga arbetsmarknaden igen. Vad får man då göra? Jo kan vara allt från att kopiera papper, registrera uppgifter, man kan erbjuda skrivhjälp eller lära invandrare svenska. Vad är det för meningsfullt med det?
Nu har jag en fullgod sysselsättning med både kassavana och kundkontakter dagligen. Ett ställe där jag dessutom mår bra från min ångest. Det har inte gått en dag sedan september som jag varit hemma för egen sjukdom. Visst har jag varit hemma för vård av barn, men det blir en annan sak. Tidigare var jag hemma minst en vecka i månaden pga min ångest. Nu har det varit åt andra hållet att jag längtat efter att komma till arbetet/praktiken för att det är så kul.
Förstår inte var det här samhället är på väg. Förstår varför många hamnar i psykisk ohälsa när de kommer till Fas 3.
Har blivit kväll här och jag träffade AF klockan 15 men jag mår skit fortfarande. Vore det inte för att jag vore så beroende av pengarna skulle jag skita i allt. Men det kan man inte göra. Pengar gör en absolut inte lycklig men det är ett nödvändigt måste.
Som det inte vore nog så får jag inte vara kvar på Activa som jag har jättebra kontakt med. De hade hittat en praktikplats till mig på Jysk som jag nu inte kan ta pga jag kommer in i fas 3. Blir  så förbannad för det hade kunnat leda till en utvecklingsanställning som gett mig nya a-kassa dagar.

RSS 2.0